Den gode historie: 400 spejdere og Det Magiske Lys

Spejdere fra hele landet tog på rejse til Columbias bjerge på årets temalejr Det Magiske Lys på Houens Odde Spejdercenter.

Hvert andet år inviterer Houens Odde Spejdercenter bævere og ulve og deres ledere til temalejr. I år var lejren stærkt inspireret af Disney-filmen Encanto, der foregår i Columbias bjerge i Sydamerika.

Vi var 401 deltagere, herunder 110 ledere og resten spejdere fra tre korps – KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere og Det Danske Spejderkorps, og de fik alle en helt fantastisk oplevelse på lejren, der blev afholdt i Kristi Himmelfart,” fortæller den ene af lejrlederne, Astrid Løkkegaard Hansen.

Aktiviteterne spændte bredt, og de tog alle udgangspunkt i Disney-filmen. Det så man især til lejrbålet, hvor scenen var bygget med tydelig inspiration fra huset Casita, der er magisk, og figurerne fra filmen, Bruno, Camillo og Mirabel og alle de andre blev flettet fint ind i lejrbålet.

Lejrbålet sætter tonen for resten af lejren, så spejderne kender figurerne og historien. Deltagerne tog meget godt imod fortællingen, og efter lejrens sidste lejrbål lørdag aften kunne man se bævere og ulve stå og bede vores frivillige om deres autografer, hvilket var sjovt at se,” beskriver Astrid.

De 6-10 årige spejdere nød lejrlivet ved samlingen til lejrbål, fællesdans og de masser af skønne aktiviteter.

“Vi var utrolig heldige med, at lederne og børnene var glade og tilfredse, og det handler nok om, at vi har et helhedskoncept, hvor man som deltager får en hel pakke med aktiviteter, mad og rammer,” fortæller Astrid.

Læs mere om Houens Odde Spejdercenter på houensodde.dk eller følg centeret på Facebook

Læs også

Menu