Nye mobile sheltere på Houens Odde Spejdercenter

Hvis du besøger Houens Odde Spejdercenter til sommer, kan det ske, at du falder over et nyt tiltag: Mobile sheltere.

Shelter på Houens Odde
Foto: Betina Abildgaard Hansen

Forestil dig at vågne, varm og tilpas, for derefter at kigge over soveposens kant og se det dejlige blå hav. Eller måske en bøgeskov i fuldt flor. 

Houens Odde Spejdercenter har fået seks nye sheltere, der kan flyttes rundt på centeret, og det giver nogle fleksible muligheder for spejdere og ikkespejdere, der kommer forbi landets grønne gren.

Shelterne giver også en mulighed for øget fleksible overnatningsmuligheder i forbindelse med store arrangementer såsom landsmøde, landstræf, korpsweekend og uddannelsesweekend og andre arrangementer.

Udover det giver ekstra overnatningsmuligheder til arrangementer på centret, giver det også en unik oplevelse med mangler forskellige vinkler, fordi shelterne er fleksible og kan flyttes rundt i forskellige afkroge i den smukke natur,” fortæller Nicolaj Mathiasen, der er salgs- og arrangementskonsulent på spejdercentret.

Pengene til at finansiere projektet kommer fra Friluftsrådet, der godt kunne se idéen i, at der kom disse fleksible og kørbare sheltere til centret. Det forventes, at det nye tiltag vil skabe mindst 500 ekstra overnatninger i det fri om året, så både spejdere og betalende gæster kan få en anderledes soveoplevelse i det fri.

Book en shelter

Læs mere om de forskellige sheltere på Houens Odde – og hvordan I booker dem.

Læs også

Menu