Podcast #77: Bakke ned og bakke op

Kim og Steen er taget på vandretur og har taget Spejderliv podcast med. Du kan lytte med når de går bakke ned og bakke op.

I dette afsnit rammer vi bunden. Vi starter nemlig på minus 7,5 meters højde. Derefter går det kun opad, indtil vi står på Esterhøj – Sjællands Mont Ventoux på svimlende 89 meter over havets overflade.

Det handler nemlig om vandreture, og Spejderliv tager rygsækken på ryggen (selvfølgelig gør vi det!) og vandrer “bakke ned og bakke op” i et landskab rigt på fortidsminder og naturoplevelser. Undervejs giver vi lidt gode vandre-råd og mindes dengang, hvor 14-15-årige Steen og Kim gerne ville gå 102 kilometer på tid.

Bare søg på “Spejderliv” i din foretrukne podcast-app. Så kommer vi frem. Fik vi nævnt at der også er Ole Olsen-facts. Det er der.

Ha’ en god dag,
Kim og Steen

Du finder podcasten på Spotify, Apple Podcasts eller dér, hvor du lytter til podcasts. Du søger blot på “spejderliv”.
spejderliv.dk

Læs også

Menu