Optimér din gruppes synlighed på sociale medier: En vejledning fra kurset på Linien Ud Nord 2024

Ønsker du at øge din gruppes synlighed på sociale medier? Søger du efter effektive strategier for at tiltrække flere medlemmer og frivillige? Så er der godt nyt!

Ida Buchhave og Mie Skjærbæk fra KFUM-Spejdernes kommunikationsteam har i forbindelse med Linien Ud Nord udarbejdet en praktisk guide, der hjælper dig med at navigere i sociale medier, strukturere din spejdergruppes kanaler, optimere brugen af Facebook og Instagram, udnytte hjælpemidler til at skabe indhold og komme godt i gang.

Vores vejledning tilbyder praktiske tips og tricks til at nå ud til et bredere publikum og skabe meningsfuld interaktion online. Fra at vælge de rigtige platforme til at udvikle en sammenhængende visuel identitet vil du opdage værdifulde værktøjer til at styrke din gruppes online tilstedeværelse.

Men hvorfor er det vigtigt at fokusere på synlighed på sociale medier? En stærk online tilstedeværelse øger ikke kun din gruppes eksponering, det kan også tiltrække nye medlemmer og frivillige samt skabe engagement omkring dine aktiviteter og mål.

Så lad os sammen sprede synligheden om din gruppe og nå nye højder på sociale medier! Hent vores vejledning i dag, og begynd rejsen mod større indflydelse og stærkere fællesskaber.

Skulle der opstå spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at skrive til kommunikation@kfumspejderne.dk, så er vi klar til at svare eller guide dig på vej.

Og hvis du bliver helt grebet af at skabe indhold til sociale medier, kan du også blive en del af KFUM-Spejdernes redaktion, som blandt andet producerer indhold til KFUM-Spejdernes Instagram. Skriv til kommunikation@kfumspejderne.dk og hør mere.

Læs også

Menu