Deltag i regnskabscafé for kasserere

Deltag i den online regnskabscafé og få hjælp til at få bogført den seneste måned og få krydset din todo-liste af. Det er gratis at deltage.

Loginformular til medlemsservice

Har din gruppe netop taget regnskabsdelen af Medlemsservice i brug, eller er du ny kasserer? Er du erfaring som kasserer i Medlemsservice, men har lyst til sparring og at møde dine “kollegaer”? Så deltag i online regnskabscafé.

Vi mødes og hjælper hinanden med at få bogført den seneste måned, løser udfordringer og afklarer småproblemer. Der er ikke tale om et regnskabskursus, hvor vi kommer ud i alle hjørner af systemet. Til gengæld så arbejder du med DIT regnskab og får krydset ting af på todo-listen. 

Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd. Caféen afholdes en gang om måneden, og du kan deltage så mange eller få gange, som du har tid og lyst til. De kommende datoer er 15. maj og 6. juni. Begge gange er klokken 19.30-21.30.
Find mødelink, og hold dig opdateret på kommende datoer på medlemsservice.nu/kurser

,

Læs også

Menu