Nye trykte materialer på spejdertrykken.dk

Nu kan I i jeres grupper pifte jeres spejderhytte op med de nye lækre plakater fra spejdertrykken.dk.

Lederoversigten

Nu kan I sætte ansigt på alle jeres ledere, så både forældre og andre interesserede får mulighed for bedre at lære jer at kende. Dette gør det også lettere at kontakte jer, når behovet opstår.
Lederoversigten sætter I op på spejdertrykken.dk, hvor I kan uploade billeder af hver leder sammen med deres titel, navn og kontaktinformation.
I stiller den op lige efter, hvilke enheder I har i jeres gruppe, og I kan endda sætte et ”Er det dig, vi mangler?”-billede på, hvis I søger flere ledere i en bestemt enhed.   

Kursusplakater

Udover lederoversigten er det nu også muligt at bestille de to kursusplakater til jeres spejderhytte, henholdsvis ’Ungekurser’ og ’Vokenskurser’. Disse kan bestilles helt gratis, så der er ingen grund til at tøve med at få bestilt et sæt til jeres hytte.

Det bliver med disse to kursusplakater endnu nemmere for jer at formidle, hvilke spændende kurser jeres gruppemedlemmer kan deltage på.

Andet godt

Spejdertrykken.dk er en stor platform, som er fyldt med foldere, flag, skilte, plakater, beachflag, postkort, klistermærker, indbydelser og blanketter – alt sammen designet med KFUM-Spejdernes farver og skrifttyper. I kan også finde fotos, som er redigeret og tilpasset formaterne på Facebook.

I kan selv vælge, om I vil have det trykt hos spejdertrykken.dk, eller om I vil downloade filerne og stå for trykningen selv.

Har du feedback, spørgsmål eller gode idéer til nye produkter på spejdertrykken.dk, så send os en mail på kommunikation@kfumspejderne.dk.

spejdertrykken.dk

Her kan gruppen bl.a. finde:

  • Skabeloner til plakater, flyers, invitationer, postkort og klistermærker
  • Flag, beachflag og rool-ups til hytten og events
  • Informationsmateriale som enhedsfoldere
  • Indmeldelsesblanketter og lederbrev
  • Redigerede fotos til sociale medier.
,

Læs også

Menu