Den gode historie: Linien Ud Nord gav ledere ny viden

280 voksne spejdere deltog i årets Linien Ud Nord i Aars, hvor ny viden, erfaringsudveksling, fællessang og spejderglæde var omdrejningspunktet. Læs den gode historie her.

  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne
  • Foto: Marie Hahne

Linien Ud Nord 2024

Traditionen tro bød første weekend i marts på afholdelse af Linien Ud Nord, som i år fandt sted på Østermarkskolen i Aars.

Fordelt på deltagere, instruktører, stewardteam, køkkenteam og stab trådte mere end 280 voksne spejdere ind ad dørene til en weekend fyldt med inspiration, vidensdeling og hyggelige stunder – alt sammen i rammen af spejderfællesskabet.  

Årets kursuskatalog bestod af 32 forskellige kurser, med alt fra temakurser såsom ’Kanoredninger og sikkerhed ved søaktiviteter’, ’På lyntur gennem spejderhistorien’ og ’Verdensmål, der sparker røv i spejderland!’ til kurser med fokus på det daglige lederarbejde i de forskellige enheder og gruppens udvikling. Det var dermed et bredt og varierende udvalg af kurser, der var på programmet.

Også fortællinger ude fra det store spejderland og underholdning, der fik lattermusklerne i gang havde fundet vej til Linien Ud Nord. Lørdag eftermiddag var der nemlig mulighed for at besøge forskellige stande, hvor blandt andet Nepal-projektet, formålspatruljen og forskellige spejdercentre var repræsenteret. Om aftenen leverede naturformidler og tryllekunstner Gustav Urth et formidabelt show, mens der efterfølgende var plads til masser af gode snakke med både nye og gamle spejderkammerater og fællessang.

Med andre ord, det var en weekend der sprudlede af spejderglæde!

Ledere fik konkrete ting med hjem

Deltagerne på årets Linien Ud Nord fik mulighed for at evaluere på deres oplevelser, og indholdet på kurserne kunne tages med hjem til gruppen. Tre deltagere var meget begejstrede:

Jeg har helt klart fået mere mod på at holde en andagt”

– deltager på Forkyndelse i praksis, bævere og ulve.

Det var spændende at høre hvordan vi som leder, kan være med til at påvirke vores spejdere, og hvordan vi hjælper dem. og hjælper os selv.”

– deltager på Konflikthåndtering i børnehøjde

Virkelig fedt at få direkte info til ulvemøder m.m. Dette kursus kan klart anbefales til andre (…)”

– deltager på Gren Ulve

Linien Ud Nord 2025

Datoen og lokationen for Linien Ud Nord 2025 er fundet, og du kan derfor allerede nu sætte kryds i kalenderen den 7.-9. marts, hvor vi mødes til endnu en fantastisk weekend i spejderfællesskabets tegn på Trekløverskolen i Kjellerup. Så er du klar til at blive udfordret, finde ny inspiration, møde andre ildsjæle, mærke spejderfællesskabet og genopdage betydningen af ’Learning by doing’? – så er Linien Ud Nord lige stedet for dig!

Hvor man kan læse mere om Linien Ud Nord:
www.linienudnord.dk

Facebook: Linien Ud Nord
Instagram: @linienudnord

, ,

Læs også

Menu