Vil du være med til at sætte internationalt spejderarbejde på Danmarkskortet?

Er du interesseret i internationalt spejderarbejde på dansk grund? Du kan nu blive del af holdet i Styregruppen for Internationale Aktiviteter.

Et internationalt spejdertørklæde
Foto: Andreas Larsen

Brænder du for internationalt spejderarbejde, og vil du være med til at få flere internationale spejdere til Danmark? Internationalisering på Hjemmebane, som er en del af Styregruppen for Internationale Aktiviteter, søger et ekstra teammedlem. Internationalisering på Hjemmebane arbejder for flere internationale tilbud på dansk jord – både ved at gøre Danmark til et tilgængeligt land at søge til som international spejder og ved at arbejde med spejderne som en global bevægelse i grupperne.

Vi er lige nu tre medlemmer i undergruppen, og vi samarbejder og erfaringsudveksler sammen med resten af Styregruppen for Internationale Aktiviteter (SIA).

Om dig

  • Du er ansvarsbevidst og god til at tale med mange forskellige mennesker
  • Du har mulighed for at deltage i ca. 4 korpsweekender om året og et månedligt online statusmøde
  • Du er god til at arbejde selv og sammen med et lille team samt hjemme mellem møder
  • Du har det godt med at tage teten i et team.

Aktuelle opgaver

Lige nu har vi en arbejdsgruppe i gang med at oversætte bæredygtighedsmateriale fra World Organization of the Scout Movement, verdensspejderbevægelsen, som KFUM-Spejderne er medlem af, men vi har også planer om at sætte større initiativer i søen, som skal give spejdere i alle aldre og deres ledere en fornemmelse af at være del af en fantastisk verdensomspændende organisation. Dertil kommer ad hoc-opgaver blandt andet i forbindelse med kommunikation og møder.

Skriv til Sigurd på sigurd.krabbe@kfumspejderne.dk, hvis du vil høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du være med?

Skriv nogle ord om dig selv og din motivation for at være med i Internationalisering På Hjemmebane, og send det til Sigurd på sigurd.krabbe@kfumspejderne.dk.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt og senest den 12. april.

Læs også

Menu