Spejderliv podcast Sæson 5 “Heltens rejse”

Spejderliv podcast er tilbage med endnu en sæson. Det lyder da flot, ikke? For egentlig har vi bare holdt en lille pause, og nu er vi så tilbage igen …

Og dog!

Denne gang har vi et tema! Sæson 5 kommer til at handle om “at rejse som spejder”. Vi har desværre aldrig selv prøvet at rejse udenlands i uniform … Men! Det har vores gæster i mini-serien “Den højere mening”. De har nemlig været i Nepal og – tør vi godt love – fået færten af noget, der er større og vildere end du måske lige kan forestille dig …

Vi skal som altid også tilbage i spejderhistorien, og dér skal vi sydpå. Vi kommer både til Sydpolen, til Sydafrika og faktisk også hele Jorden rundt. Og hvis vi er heldige, håber vi også at komme et smut forbi Sydkorea ;).

Vi håber du har lydt at lytte med!

Med spejderrejselige hilsner,
Steen og Kim.

Du finder podcasten på Spotify, Apple Podcasts eller dér, hvor du lytter til podcasts. Du søger blot på “spejderliv”.
spejderliv.dk

, ,

Læs også

Menu