Hils på tre nye KFUM-Spejderansatte

Der er kommet tre nye ansigter på korpskontoret. Mød dem her.

Foto: Ole Thye Gram

Tre nye ansigter kan du finde på Houens Odde Spejdercenter og Spejdercenter CPH. Christina Gottlieb Holm, Ida Cecilie Bondesen Rasmussen og Margrethe Løkkegaard blevet en del af korpskontoret i februar, og her kan du læse mere om, hvilke ansvarsområder de hver især sidder med, og hvordan du kan kontakte dem.

Christina Gottlieb Holm

Jeg hedder Christina og er netop startet som udviklingskonsulent i et barselsvikariat. I de næste 10 måneder glæder jeg mig til at besøge spejdergrupper og distrikter rundt i landet til spændende snakke om frivillighed, rekruttering og hvad der rør sig hos jer. Derudover er jeg en del af to spændende projekter: Projekt Outsider og projekt MereMangfoldig, som begge arbejder med inklusion af børn og unge med handicap, diagnoser og sygdomme i spejderarbejdet. Jeg kommer med en baggrund som professionsbachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation og 23 års gode spejdererfaringer fra ungdomskurser, hovedbestyrelse samt gruppe- og distriktsarbejde. Jeg glæder mig til at møde jer ude i spejderlandet!

Jeg kan fanges på christinagottlieb@kfumspejderne.dk.

Ida Cecilie Bondesen Rasmussen

Jeg hedder Ida, jeg er 27 år gammel og er uddannet antropolog. Jeg startede som projektkonsulent i et barselsvikariat for Sofie i januar og bliver i KFUM-Spejderne indtil udgangen af november i år. Lige nu arbejder jeg med Fremtidens Spejderhytte og glæder mig til at Den A.P. Møllerske Støttefond offentliggør, hvem der er de heldige modtagere af en ny spejderhytte. Jeg skal også være med til at udtænke og skrive om andre spændende projekter, som kan komme KFUM-Spejdere og børn og unge til gavn. Jeg har tidligere været ansat som projektmedarbejder i Future Leaders og som projektkonsulent i forbindelse med ansøgningen til det store byggeri, der snart går i gang på Houens Odde.

Jeg kan fanges på icbr@kfumspejderne.dk.

Margrethe Løkkegaard

Jeg hedder Margrethe, og jeg er vikar i kommunikationsteamet de næste par måneder, og jeg sørger for at udsende nyhedsbrevet og spejdernyheder på vores Facebookgruppe og -side og Instagram. Jeg er uddannet journalist i 2017 og har været selvstændig i min egen virksomhed indtil nu. Mit spejderliv startede som ti-årig i Strandboerne på Københavns Vestegn, hvor jeg også var spejderleder i flere år, og siden har jeg kastet mig over alt fra at lave radio på Spejdernes Lejr til at være frivillig på Houens Odde Spejdercenter. I dag bor jeg i Kolding, og jeg håber at møde dig i spejderland de næste par måneder.

Jeg kan fanges på margrethelhansen@kfumspejderne.dk.

Læs også

Menu