Find aktiviteter om det med K’et på jeres sommerlejr

Du kan finde inspiration til andagt eller andre aktiviteter om det med gud på din næste weekend- eller sommerlejr.

KFUM-Spejder med en lille pakke med altervin
Foto: Maja Kongegaard Bramm

DetMedGud har samlet en lang række forkyndelsesmateriale, som kan give inspiration til, hvordan du kan have alt det med Gud med på sin sommerlejr. Der ligger færdigt materiale både til børn og unge, til morgen- og aftenstunder. Hop ind på detmedgud.dk og bliv inspireret af alt det, nogle andre frivillige har lavet og afprøvet. Måske er der et tema, en aktivitet eller et helt materiale, der passer lige til jer. Brug alt, hvad I kan i jeres lejrplanlægning.

Du finder det hele lige her.

Om DetMedGud

DetMedGud er en andagtsplatform, der indeholder mere end 100 færdige andagter. Her kan frivillige spejdere og andre blive inspirerede til at skabe rum for emner som tro, tvivl, håb, afmagt og liv med børn og unge.

Projektet er et samarbejde mellem KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, FDF og KFUM og KFUK.

Læs også

Menu