Formålsprocessen: Debattér det første udkast til en formulering

Formålsprocessen nærmer sig snart en afslutning. Netop nu er en vigtig proces i gang og DU kan være og komme med dine kommentarer til de formuleringer, der arbejdes med. Læs mere her.


Formålsprocessen tager rigtig fart, og der arbejdes nu med få “færdige” formuleringer. Det vil sige, at formålspatruljen arbejder med 2-3 konkrete forslag, som der gives feedback på, og som løbende opdateres. Det er nu, at processen bliver rigtig spændende. Det er nemlig nu, at alt det tidligere arbejde skal samles til et formålsforslag, som hovedbestyrelsen forventer at indstille til Landsmøde 2024.

Det er en svær øvelse at samle alle de gode inputs og perspektiver, der er kommet i løbet af processen. Det er dog nødvendigt at gøre netop dette for at få et formål, som beskriver hvilken forskel KFUM-Spejderne i Danmark gør for børn og unge, og hvilket bidrag til samfundet det er. Alle de gode bidrag vi har fået i processen, vidner om, at der er mange KFUM-Spejdere, som har godt styr på, hvorfor og hvordan spejderarbejdet gør en kæmpe forskel for den enkelte spejder og for samfundet. Det er netop dét, vi ønsker, at vores formål skal tydeliggøre for alle andre. For ikke-spejdere, for nye ledere og for andre, der har brug for forståelse for KFUM-Spejdernes arbejde.

Vær med online

Vi ønsker, at mange medlemmer også vil komme med bidrag til denne sidste del i processen, hvor vi behandler konkrete formuleringer. Det ønsker vi for at sikre, at vores formål fortsat kan sætte retning for vores arbejde, til gavn for vores medlemmer og samfundet omkring os.

Vi, i formålspatruljen, vil derfor gerne invitere jer alle til at tage del i debatten og samtalen omkring de konkrete forslag til formålsformuleringen. Det gør vi ved at invitere til en række online møder/spørgetimer i marts og april, og ved at være til stede til korpsarrangementer hen over foråret. Her får man mulighed for at læse de 2-3 konkrete forslag og komme med inputs og feedback. De 2-3 udkast til formålsformuleringen vil blive præsenteret for første gang på Linien Ud Nord 1.-3. marts, hvor det vil være muligt at gå i dialog med medlemmer fra formålspatruljen.

Herudover ligger de online møder/spørgetimer følgende dage:
19. marts kl. 20:00-21:00
10. april kl. 19:00-21:00
28. april kl. 19:30-20:30

Find yderligere oplysninger om de online møder/spørgetimer samt mødelink i kalenderen på kfumspejderne.dk her

Formålspatruljen

I Formålspatruljen sidder:

Kirstine Svansø Iversen
Steffen Tolstrup
Sarah Vestergaard
Peter Skovlund Iversen
Jacob Gissel
Mette Keseler List
Marie Louise Hahne

Formålsmærker kan bestilles gratis på info@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu