Se højdepunkter fra familiespejdernetværksmøde

Du kan se eller gense det onlinemøde for familiespejderledere, der blev afholdt i starten af februar.

Familiespejder med en leder bag sig
Foto: Pernille Bille Tvedt

I starten af februar mødtes familiespejderledere til et online netværksmøde for at dele erfaringer og tale udfordringer igennem som ledere i spejderenheden for de mindste. Netværksmødet tog udgangspunkt i familiespejderenheden hos Sulsted-Tylstrup Gruppe og samlede familiespejderledere fra en stor del af landet, som fik en god snak til inspiration for hinanden. Hvis du er interesseret i at se, hvad der blev talt om, kan du finde det i dele på vores YouTube-kanal her.

Højdepunkterne fra netværksmødet er:

  • Kodeks for familiespejdere
  • Det gode halvårsprogram
  • Forældreinddragelse – hvordan?

Netværksmødet er en tilbagevendende aktivitet, og du kan allerede nu sætte et kryds i kalenderen den 10. april klokken 19.30 til 21.00, hvor det næste online familiespejdernetværksmøde bliver afholdt. Der kommer tilmelding senere.

Vil du sparre med andre familiespejderledere?

Du kan deltage i snakken, få gode råd eller dele de gode historier fra din familiespejderenhed i Facebook-gruppen “Familiespejder hos KFUM-Spejderne – Netværk“.

Læs også

Menu