Linien Ud Nord 2024!

Tag med til Linien Ud Nord 2024! Skræddersy dit eget kursusprogram og dygtiggør dig inden for alt fra effektiv ledelse til mesterlig madlavning på trangia.

Foto: Johny Kristensen

Trænger du også til ny inspiration til spejderarbejdet, har du lyst til at lære nye mennesker at kende og vil du få ny viden eller genopfriske noget, du ikke har brugt siden du var tropsspejder? Så kom med på Linien Ud Nord d. 1. – 3. marts 2024 i Aars. Uanset om du kommer fra de nord- og midtjyske distrikter eller ej, er du velkommen! Linien Ud er for alle spejdere på 17+ år.

Linien Ud Nord udbyder mere end 30 forskellige kurser i alt fra Kort og kompas til fundraising. Der er både kurser for dig der vil udfordres og trives med at få tingene i hænderne og til dig, der er mere til at udfordre hjernen. Uanset hvad vil vi næsten garantere, du kommer hjem med ny viden og inspiration til dit spejderarbejde. Du har dermed mulighed for at sammensætte dit eget kursusprogram hen over weekenden, så du kan vælge præcis de kurser og workshops, der matcher dine ønsker.

Den erfarne Linien Ud deltager vil bemærke at de gamle liniekurser (fx Leder 1 og 2) ikke udbydes i år. Disse er blevet erstattet af nye ledelseskurser. Læs mere i kursuskataloget under pilotprojekt.

Læs meget mere og tilmeld dig på vores hjemmeside www.linienudnord.dk og følg os på facebook og instagram (@linienudnord)


Læs meget mere og tilmeld dig på vores hjemmeside

www.linienudnord.dk

Læs også

Menu