Ta’ et mærke med Folkekirkens Nødhjælp

Søndag den 10. marts afholder Folkekirkens Nødhjælp sogneindsamling. Tag del i det og få et mærke.

Indsamlingsbøsse fra Folkekirkens Nødhjælp
Foto:


KFUM-Spejderne har en partnerskabesaftale med Folkekirkens Nødhjælp, der blandt andet indebærer, at KFUM-Spejderne bakker op om den årlige sogneindsamling. I år falder indsamlingen søndag den 10. marts 2024.

Materialer til møde om nødhjælp

Hvis I som gruppe har har lyst til at deltage i indsamlingen, er der mulighed for at lave en spejdermøde med udgangspunkt i Folkekirkens Nødhjælps arbejde og de områder pengene går til.

Det kommende nummer af børnebladet Grazat (til bævere og ulve), som udkommer fra 5. februar 2024, handler om at være barn i Malawi. KFUM-Spejderne har været i Malawi og se, hvordan de penge, som hvert år samles ind til Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling hjælper, blandt andet i Malawi. Derudover er der aktiviteter på vej til aktivitetsdatabasen for de lidt større spejdere, som også tager udgangspunkt i nødhjælpsarbejde, ligesom der vil være hjælp at hente til at “øve”, hvordan man deltager i en indsamling.

Bladet og aktiviteterne kan bruges til et møde som optakt til deltagelse i sogneindsamlingen. Folkekirkens Nødhjælp har lavet et flot mærke, som spejderne får, når de har deltaget i den landsdækkende sogneindsamling 10. marts 2024.

Læs mere om, hvordan I kan deltage på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside.


Mærke for sogneindsamlingen 2024

Folkekirkens Nødhjælp har lavet et mærke, som man får, hvis man er med til den landsdækkende sogneindsamling 10. marts 2024.
Bestil de gratis mærker på info@kfumspejderne.dk – husk at skrive antal og leveringsadresse.

Det nye mærke fra Folkekirkens Nødhjælp

Læs også

Menu