Året der gik i fotos

Endnu et år er gået, og vi skal vænne os til at skrive 2024. Gense sidste spejderår gennem billeder. Vi har samlet de bedste fra 2023 til dig lige her.

Der er allerede sket meget i 2024 med både snestorm, Dronningen der abdicerede og meget mere. Men lad os sammen tage et kig tilbage på 2023 og se, hvor meget vi har nået i spejderverdenen.

I 2023 har det bl.a. stået på Linien Ud i både Nord, Syd og Øst, hele kursusrækken har også været at finde i 2023. Desuden var mange af os samlet til landstræf på Houens Odde i efteråret.

2023 har selvfølgelig også indeholdt en masse fantastiske spejdermøder og gruppeture. Det har været dejligt at følge med i jeres spejderliv gennem jeres billeder til denne sjove ‘Året der gik Recap’. Vi håber selvfølgelig, at I alle har haft et vidunderligt spejderår i 2023, og at 2024 bliver mindst lige så godt. Vi ser allerede nu frem til at følge med i, hvilke sjove ting I, finder på derude!

Og husk, I kan altid tagge os @kfumspejderne, når I poster opslag eller laver historier på Instagram eller Facebook. Så kan vi nemlig også følge med i, hvad I laver. Har I nogle billeder gennem 2024, som I tænker, kan bruges til et “2024 – Året der gik”, så gem dem og send dem ind, når vi i slutningen af året samler dem alle ind og laver et brag af et ‘Året der gik’ fyldt med billeder fra jeres fantastiske spejderoplevelser.

En særlig tak til vores talentfulde fotografer, som har bidraget med billeder til dette recap: Jonny Kristensen, Gustav Holm Hedegaard, Ole Thyre Gram og alle de fantastiske billeder taget af jer ude i spejderland.

Årets indsendte foto

Vi har i år holdt en fotokonkurrence, hvor jer ude i spejderland kunne indsende fotos. Vi har udvalgt et vinderbillede, som I kan se her under.
Fotoet er taget af Pernille Hansen, som er bæverleder hos Ulstrup gruppe.

Tag os, når I deler billeder på de sociale medier

Når I deler indhold på de sociale medier, må I meget gerne tagge @kfumspejderne, så vi kan se hvad I alle sammen laver ude i spejderverdenen. Det elsker vi nemlig!

Husk også, at I kan låne KFUM-Spejdernes egen Instagram til at lave takeover på, når I laver spændende spejderaktiviteter eller ture. I skal bare skrive til kommunikation@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu