Tag på Treklöver Gilwell 2024 i Sverige

Vil du have nye input til dit spejderarbejde? Er det tid til at se dybere ind i, hvorfor du er spejderleder, og vil du have mulighed for at reflektere over din rolle i spejderarbejdet? Så er Treklöver Gilwell noget for dig!


Træningskurset Treklöver Gilwell (Wood Badge) er en avanceret lederuddannelse, hvor deltagerne får mulighed for at opleve og udøve spejderarbejde, mens de både individuelt og i fællesskab reflekterer over forskellige ledelsesteorier. Uddannelsesforløbet starter med forberedende opgaver i hjemmefra efterfulgt af i alt otte kursusdage. Derudover gennemfører du et individuelt udviklingsprojekt knyttet til din egen spejderlederrolle. Du vil blive støttet af en TG-vejleder. Fra forberedelsesopgaverne til den endelige præsentation strækker uddannelsen sig over ti måneder.

På TG Nordic får du et internationalt perspektiv på spejderledelse. Kurset byder velkommen til deltagere fra alle de nordiske lande, og alle de nordiske lande er repræsenteret i trænerteamet. Takket være strukturerede kursusopgaver i patruljerne allerede før kursusugen og med patruljer på kun seks medlemmer, bliver der mulighed for en dybere udveksling af ideer. Træningen kommer til at foregå på engelsk.

Ansøgning og deltagergebyr

For at komme på Treklöver Gilwell skal du være spejderleder med mindst tre års erfaring, samt have grundlæggende spejderlederuddannelse. Derudover skal du være fyldt 23 år, samt kunne forstå og gøre dig forståelig på engelsk.

Deltagergebyret er 6500 SEK (Rejsen er ikke inkluderet i gebyret og skal arrangeres af deltagerne selv).

Ansøgninger kan indsendes senest 7. januar 2024. Alle ansøgninger vil blive gennemgået af uddannelsesledelsen, og du får besked hurtigst muligt efter sidste tilmeldingsdato uanset om du bliver optaget på kurset eller ej.

Læs mere og ansøg her

Treklöver Gilwell 2024

7. juli 2024 til 9. februar 2025

Ansøgningsfrist 7. januar 2024

Læs mere her

Læs også

Menu