Medlemsservice er opgraderet – kontingenter er på pause

I den forgangne weekend er Medlemsservice blevet opdateret, og flere nye funktioner er blevet lagt på systemet.

Foto: Johny Kristensen

Du finder som altid Medlemsservice på medlemsservice.spejdernet.dk – men du vil opleve, at systemet har ændret udseende en smule. Al funktionalitet er dog bibeholdt, næsten som du er vant til fra den gamle udgave.

Kontingent er på pause

Alle automatiske kontingentkørsler er sat på pause, indtil vi er på plads i det nye system. Vi åbner i etaper og holder godt øje med udsendelserne. Vi forventer, at alt går glat, men har alligevel valgt at gå med livrem og seler på kontingentdelen. Det er supporten, der styrer udsendelserne og vi sender en mail direkte til jer, når der er åbnet for jeres kontingent igen. I skal ikke selv gøre noget i systemet. Vi forventer, at alle grupper er startet op igen inden den 9. oktober 2023.

Glæd dig til nye funktioner og opdaterede vejledninger

Som sagt virker størstedelen af Medlemsservice på samme måde, som I er vant til. Der vil dog være små ændringer her og der. Derfor opdateres alle vejledninger også i forbindelse med den nye version. Dem finder du som altid på medlemsservice.nu. De bliver offentliggjort efterhånden, som de er klar.

Der er også kommet helt nye funktioner i Medlemsservice med den nye version. Vi giver bl.a. kontingent-delen et løft, så grupperne nemmere kan se, hvilke forældre der har tilmeldt betalingskort og nemmere stoppe kontingent for udmeldte medlemmer.

Webinarer om nye features

Torsdag den 5. oktober afholder vi to webinarer, hvor vi præsenterer nyhederne og svarer på spørgsmål.

Kl. 16.00-17.00 er for dig, der vil have en overordnet præsentation af ændringerne i Medlemsservice.

Kl. 19.30-21.30 er for dig, der benytter regnskabsdelen af Medlemsservice.

Vi låner FDFs Webex til af afholde webinarerne, så se med på https://fdf.my.webex.com/meet/FDF (Begge webinarer optages og vil blive tilgængelige på medlemsservice.nu)

Supporten står klar til at hjælpe

Vores dygtige frivillige supportere er altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med systemet. Skriv til dem på medlemsservice@spejdernet.dk

Venlig hilsen
Medlemsservice

,

Læs også

Menu