Skærp spejderfærdighederne med Grazat

Er frisk nummer af Grazat, KFUM-Spejdernes blad til alle bævere og ulve, er på vej ud til grupperne. Denne gang er temaet spejderfærdigheder.

Foto: Line Hedeman Dam Endrup

Grazat lander i disse dage hos alle bæver- og ulveenheder. Da det er sæsonstart er der trykt 4.000 ekstra blade til nye bævere og ulve.

Hvis knivbeviset står på efterårets program, kan I finde en opskrift på ovenstående søde mus i det nye nummer af Grazat.  Redaktionen har denne gang taget fat i klassiske spejderfærdigheder som knivbevis, knob, bål og morse. Der er blandt andet en idé til, hvordan børnene kan lave et armbånd med deres navn i morse.

Kokasser og biodiversitet

I ’Grazat besøger’ er det bæverne i Gørding-Vejrup gruppe, som har haft besøg af redaktionen. Børnene fortæller om, hvordan de har arbejdet med biodiversitet og taget mærket af samme navn. De har både undersøgt kokasser, plantet solsikker og kigget efter haletudser.

Der er også god mulighed for at tage en tur ud i naturen med Grazat i hånden. På bagsiden er der nemlig denne gang en plade til naturbingo med de dyr og planter. God tur ud.

Print en mærke-plakat

I seneste nummer af Grazat var en plakat på midtersiderne med mærker for bævere og ulve. Plakaten kan også printes her i enten A4 eller A3 lige til at hænge op på værelset derhjemme eller i hytten. Find mærkeplakaten for bævere og ulve her:

til print i A4

til print i A3

,

Læs også

Menu