Ny konsulent til medlemsindsats

Korpskontoret har fået et nyt ansigt i form af ansættelse af en ny vækst- og udviklingskonsulent.

KFUM-Spejdernes korpskontor i København har ansat Steffen Falck som ny vækst- og udviklingskonsulent til en målrettet medlemsindsats, som blandt andet drejer sig om oprettelse af flere familiespejderenheder. 

I et stærkt felt med mange dygtige kandidater, fremstod Steffen som det bedste bud på en profil, der kan bringe mange nye perspektiver og kompetencer i spil, og dermed rykke organisationen i en god retning. Nogle kender i forvejen Steffen, som igennem en længere periode har været særdeles aktiv i udbredelsen af netop familiespejder”, siger generalsekretær Ole Buch Rahbek. 

Steffen Falck er ansat for en to-årig periode for at udvikle familiespejdergrupper og øge fokus på netop denne målgruppe. Steffen er Gilwellspejder og tidligere aktiv i Rosenvænget gruppe på Østerbro i København som enhedsleder i familiespejderne og bestyrelsesformand. Derudover har han tidligere været en del af arbejdsgruppen for familiespejder under Styregruppen for Vækst. Steffen kommer fra konsulentverden, hvor han hjulpet mange forskellige virksomheder med at vækst via salg og markedsføring.

Jeg glæder mig helt vildt til at række ud og støtte grupper, som ser muligheden for at engagere flere ledere via familiespejderenheden”, siger Steffen Falck.

Har du spørgsmål omkring familiespejder?

Tag fat i Steffen på mail: steffen@kfumspejderne.dk eller tlf.nr.: 71 55 24 82

Læs også

Menu