Plakater til rekruttering af flere frivillige

En ny række produkter, der skal hjælpe med at gøre rekruttering af nye frivillige nemmere, er nu tilgængelig på spejdertrykken.dk

Mangler I flere frivillige, eller kommer I snart til at mangle hænder? 

Selvom der blandt landets grupper allerede bliver lagt en kæmpe indsats i at rekruttere nye frivillige, kan det stadig være udfordrende. Hvordan når vi endnu længere ud? Hvordan fanger vi folks opmærksomhed? For at gøre det nemmere er det nu muligt, at trykke ind på spejdertrykken.dk og bestille eller printe en række nye produkter, som netop er møntet på at rekruttere flere frivillige. Produkterne består af plakater, postkort og SoMe materielle og kan selvfølgelig alle redigeres så de passer til jeres spejdergruppe.

Plakaterne går under titlerne, ’‘Styrkt dit lokalsamfund’ og og ‘Gør en forskel for børn og unge’, hvor der illustreres, hvad spejder er og kan. Som noget nyt er der tilføjet QR-koder på plakaterne, som interesserede nemt og hurtigt kan scanne og læse, hvad det vil sige at være frivillig, og hvad man som frivillig kan lave på kfumspejderne.dk   

Postkort til den gode dialog

Postkortene kan bruges til at understøtte den gode dialog. Når I har haft en god dialog med en forældre eller en interesserede, kan I give dem et postkort i hånden, hvor de kan læse mere om, hvad  man  eksempelvis laver i bestyrelsen eller som spejderassisstent. Postkortene kan altså så et lille frø og give interesserede mulighed for at få den ønskede oplysning.  Alle postkortene kan redigeres, så de møder lige præcis jeres behov. 

Når I laver opslag på Facebook eller Instagram, som er møntet på at rekruttere flere frivillige, kan I som noget nyt bruge SoMe-produkterne til at understøtte jeres opslag. Produkterne kan altså hjælpe jer med at nå endnu længere ud og på flere forskellige kanaler. Men husk på at det altid er godt at bruge dem som supplement og lad dem derfor ikke stå alene, i stedet skal det fremgår hvordan og hvem, den interesserede skal kontakte for at blive en del af jeres fede fællesskab.

Du tilgår plakaterne, postkortene og SoMe materialet på spejdertrykken.dk

, ,

Læs også

Menu