Nye lommebøger klar hos Eventyrsport

To nye lommebøger har henover sommeren fundet vej til Eventyrsports butikker.

Ulveliv er den nye lommebog til enheden Ulve ( 8-9 år). Med sine 50 sider indeholder den det helt essentielle for dem, der lige er begyndt til spejder. I bogen kan ulvene blandt andet lære om ulvetraditioner, knob og naturen omkring dem.

Ulveliv er en ny version af den tidligere håndbog Ulvefakta, som blev udgivet i 2009. Siden da er der blevet udgivet en ny udgave af bogen Spejderliv, som de to lommebøger, Ulveliv og Vær beredt – Spejderliv Mini, bygger på. Man vil derfor kunne finde nogle af illustrationerne fra bogen i lommebogen . 

Hvad er forskellen på Spejderliv Mini og Ulveliv?

Spejderliv Mini – Vær Beredt er tiltænkt junior- og tropspejder, og fokuserer mere på udvidelse af de basale spejderfærdigheder og avancerede teknikker. Den er en mindre version af den større ’Spejderliv’, der er nem at tage med på tur. Den kan være i lommen på din uniform, så du altid har de vigtigste færdigheder og teknikker med dig. I bogen finder du alt lige fra pakkeliste og morsekoder til måleangivelser, vejledning til knob, sikkerhedsregler til søs og førstehjælp. 

Ulveliv tager udgangspunkt i nogle af de første ting, man lærer som ulv fx ulvetraditioner som ulvesangen og ulveløftet, de “nemme” knob, intro til førstehjælp, og som noget nyt et afsnit med ting, man kan spise i naturen og nedbrydning af affald.  

Hvor kan jeg finde lommebøgerne?

Ulveliv koster 30 kroner, Spejderliv Mini 35 kroner og kan købes i din lokale Eventyrsport eller online på eventyrsport.dk. Husk at du får 10 procent som KFUM-Spejder ved at bruge koden: ‘KFUM10’

Har du spørgsmål til lommebøgerne?

Skriv til Sara, der har lavet Ulveliv, på sara.pedersen@kfumspejderne.dk eller til redaktionen bag Spejderliv på spejderliv@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu