Find nyt materiale på spejdertrykken.dk

Hvis gruppen skal have et flag med på sommerens lejr, så husk, det er nemt at bestille på spejdertrykken.dk. Dog skal gruppens trykgodkender være oprettet. Læs her, hvordan det sker.

Foto: Johny Kristensen

Det er nu en måned siden at spejdertrykken.dk gik i luften. Spejdertrykken.dk er en opdatering af den tidligere Print Selv-portal, hvor gruppen finder skabeloner til plakater, flyers, flag, klistermærker, fotos til sociale medier og meget andet. Alle gruppemedlemmer kan bestille materialer på spejdertrykken.dk. På forsiden vælger man blot egen gruppe, og så er der adgang til alle skabeloner og materialer, som tidligere blev distribueret gennem 55Nord.

Trykgodkender skal logge på først

Alle grupper skal dog have mindst en såkaldt trykgodkender, men gerne to. I udgangspunktet er det de brugere, som tidligere havde log in til Print Selv, som er trykgodkendere. 

Inden gruppen kan bestille materialer på spejdertrykken.dk skal trykgodkenderen skal dog logge på en enkelt gang, for at acceptere tildelingen som trykgodkender. Når trykgodkenderen har logget på en enkelt gang og dermed er blevet oprettet, får vedkommende automatisk en mail, når nogen ønsker at bestille materialer til gruppen. Dette for at sikre, at kun gruppen kan bestille. Først når trykgodkender har godkendt købet, bliver varen pakket og sendt til gruppen – eller trykt og sendt.

Hvis du har feedback, spørgsmål eller gode ideer til nye produkter på spejdertrykken.dk, så send os en mail på kommunikation@kfumspejderne.dk

Sådan logger trykgodkender på spejdertrykken.dk første gang

Når trykgodkender skal logge på spejdertrykken.dk første gang, skal det ske via via den røde kasse ‘Login via Medlemsservice’:

  • Gå ind på spejdertrykken.dk
  • Klik på den røde kasse i venstre hjørne

Nu får systemet besked om, at trykgodkender har accepteret funktionen som godkender, og trykgodkenderen oprettes.

,

Læs også

Menu