Datoer for Landsmøde 2024 klar

Hovedbestyrelsen har lagt datoerne for KFUM-Spejdernes landsmøde i 2024 fast. Det bliver i dagene 6.-8. september, og endnu engang bliver det Houens Odde, som lægger rammer til.

Så er det muligt at få reserveret landsmøde-weekenden for 2024. Hovedbestyrelsen lagde datoerne fast på seneste møde, og det bliver i uge 36.

På landsmødet skal blandt andet drøftes KFUM-Spejdernes formål, hvad forperson for KFUM-Spejderne, Tobias Simonsen, ser frem til:

”Jeg ser særligt frem til vores drøftelser om KFUM-Spejdernes formål på landsmødet 2024. Vi skal gøre os umage for at flest mulige medlemmer forstår, hvordan KFUM-Spejderne bidrager til at rykke verden med vilje. Det giver stolthed og retning for vores videre arbejde, og et fundament for endnu flere spejdere i fremtiden”.

Erfaringer fra 2022


Seneste landsmøde i 2022 blev også afholdt på Houens Odde Spejdercenter, og de erfaringer man fik dengang, er med i planlægningen af det kommende landsmøde, fortæller Tobias Simonsen:

“Hovedbestyrelsen har sammen med landsmødepatruljen lavet en grundig evaluering af landsmødet 2022, som vil blive brugt til at gøre oplevelsen omkring landsmøde på Houens Odde Spejdercenter endnu bedre i 2024”.

Fra generalsekretær Ole Buch Rahbek er der glæde over, at hovedbestyrelsen har valgt Houens Odde Spejdercenter som lokation for korpsets landsmøde igen. Han siger:

”Vi er glade for, at korpset er i stand til at være værter for store og betydningsfulde arrangementer som landsmøde og landstræf. Det er et udtryk for det meget gode og tætte samarbejde mellem ansatte og frivillige, som det kræver, for at det kan lade sige gøre. Og det er vi faktisk ret stolte af”.

Husk (også) tilmelding til Landstræf 2023

Inden landsmødet 2024 oprinder, er der til efteråret mulighed for at deltage i en anden stor begivenhed hos KFUM-Spejderne. Weekenden 1.-3. september 2023 afholdes er der landstræf – også på Houens Odde Spejdercenter. Temaet for Landstræf 2023 er: Sammen former vi godt spejderarbejde.

Tilmeldingen er åben, og du kan læse mere og tilmelde dig lige her på hjemmesiden for Landstræf 2023

,

Læs også

Menu