Webinar om gruppebestyrelsens værkstøjskasse 

Onsdag den. 22 marts, blev den sidste webinar for gruppebestyrelser afholdt. Udviklingskonsulent Sus Lynge Dahl giver dig her et recap af, hvad der blev snakket om til webinaret.

På det tredje og sidste webinar (i denne omgang) om gruppebestyrelsesarbejdet satte vi fokus på nogle af de værktøjer, man kan bruge for at forenkle bestyrelsesarbejdet og gøre det mere overskueligt at være bestyrelsesmedlem. Vi kiggede på årshjulet som et meget enkelt værktøj, der giver overblik over alle de ting, der foregår i gruppen i løbet af året, og som hjælper til, at alle har et fælles billede af årets gang i gruppen. Godt at bruge i forbindelse med planlægning. 

Vi satte også fokus på gode møder, hvilke typer møder der findes i og uden for spejdergruppen, og hvad der skal til for at skabe møder, man har lyst til at deltage i, og som giver både overblik og god energi. Vi fremhævede blandt andet dagsordenen, rammerne og mødeledelse som elementer, der er med til at skabe gode møder. 

På webinaret fremhævede vi også nogle af de værdier, der er vigtige at huske, når man arbejder som bestyrelse i en spejdergruppe – herunder nysgerrighed over for spejderarbejdet, anerkendelse af lederne og trivsel. 

Se kort opsamling på webinaret i videoen eller download slideshowet her.

, ,

Læs også

Menu