Podcast #51: Genvejen til en god tale.

Frygter du at holde tale ligesom Kim? I afsnit 51 giver Steen og Kim tricks til, hvordan man holder en relativ hæderlig tale foran en større forsamling.

Frygter du at holde tale? Det gør Kim, og han oplever sit værste mareridt, da Steen tvinger ham til at holde en 8-minutters nytårs-parade-tale for spejderne i Dianalund. Hvordan skal det nogensinde ende godt?!?

Jo, heldigvis har Steen engang undervist folk på universitetet i at holde tale. Han har et trick som Kim kan bruge, så det ikke bliver en helt forfærdelig oplevelse (for at sige det på jysk). Hvad er tricket? Hvad er genvejen? Hvad er den hemmelige ingrediens? Det kan du høre alt om i afsnittet!

Du får også fornøjelsen af at høre Kims 8-minutters-nytårsappel, der sparker spejderåret 2023 i gang. Og den blev da helt hæderlig, hvis han selv skal sige det.

Vil du vide mere?

Læs og lyt på www.spejderliv.dk

Læs også

Menu