Kurser i Medlemsservice, der er relevante for kasserere

I den kommende tid er der særligt tre kurser, som kan være interessant for dig som kasserer at kigge nærmere på.

KFUM-Spejdernes korpsweekend på Houens Odde
Foto: Lasse Mørch

Online Regnskabscafé

En gang om måneden vil det være muligt at tjekke ind sammen med andre kasserere og få hjælp til den løbende bogføring i Medlemsservice. Første gang er 6. februar 2023 kl. 19.30-21.30. FDF er vært for kurset, men at caféen er åben for alle. Læs mere og tilmeld dig her.

Flere kurser på Linien Ud Nord 3.-5. marts

På Linien Ud Nord, der afholdes i Kjellerup, er der kurser både fredag, lørdag og søndag. Her kommer du hele vejen rundt om regnskabsdelen i Medlemsservice og bliver klædt på til selv at gå i gang. Tilmeld kurset her.

Bliv klogere på Medlemsservice

I Hellerup 18. – 19. marts inviteres du på kursus, der afholdes i samarbejde med Ermelunden distrikt. Her udbydes forskellige moduler om Medlemsservice, herunder kontingent. KFUM Kragefolket lægger hus til et par gode dage, hvor du kan sparre med andre brugere af systemet. Læs mere her.

,

Læs også

Menu