Søg Nordea-fondens ‘Her gror vi’-pulje

Nu kan du ansøge puljen, hvis du har en idé til et projekt, der får fællesskabet til at vokse i bynaturen. Søg op til 1 million kroner til et projekt.

Foto: Kasper Riising

Måske din gruppe mangler det gode samlings- eller opholdssted, hvor I virkelig kan få skabt nogle gode rammer for jeres ugentlige spejdermøder og sociale aktiviteter for de andre borgere i din by. Så bør du kigge nærmere Nordea-fondens pulje “Her gror vi”, hvor I kan søge mellem 200.000 kroner og 1 million kroner til netop det fede udemiljøprojekt.

Formålet med denne pulje er at skabe flere gode og grønne åndehuller i de danske lokalområder og de 50 millioner kroner, puljen uddeler, er øremærket projekter, der får bynaturen til at gro og dermed fællesskaberne til at vokse.

Hvad er den gode idé?

Den gode idé skal komme mange til gode, bidrage til grønne eller blå samlingssteder og have udendørs aktiviteter i byerne. Byerne skal have mere end 200 indbyggere, og din gruppe skal igangsætte projektet inden udgangen af 2024.

Der bliver derudover blandt andet lagt vægt på, at projektet afdækker, indtænker og tager hensyn til forskellige brugergruppers behov og ønsker i det samme område, og at projektet involverer lokalområdet, og du kan finde meget mere information på puljens hjemmeside, som du finder i boksen til højre.

Vil du vide mere?

Du har indtil den 22. februar 2023 til at søge puljen, og du får svar i juni 2023.

Du kan læse meget mere, få en hurtig vurdering af din gruppes projektidé og få gode råd til din ansøgning her.

 

, ,

Læs også

Menu