kfumspejderne.dk i nyt design

Vi har fået ny hjemmeside! Det er nu lettere at finde indhold og søge information om lige præcis det, du søger.

Vi har fået ny hjemmeside!

Ikke blot har vi givet sitet et helt nyt udseende – vi har også gjort den langt mere brugervenlig og optimeret til mobile platforme.

Sammen med dygtige webdesignere og udviklere fra bureauerne Granyon og Symbiotisk har KFUM-Spejdernes kommunikationsteam med hjælp fra en frivillig arbejdsgruppe arbejdet sig frem til det resultat, I kigger på her. Det har været vigtigt, at sitet visuelt harmonerer med korpset visioner og værdier om at tilbyde børn og unge meningsfulde fællesskaber i naturen. De levende billeder på sitet er lavet af Johny Kristensen og Brian Mouridsen, mens de mange fotos er taget af korpsets frivillige fotografer. De fine animationer, der dukker op på især enhedssiderne, er tegnet af Juliane Holmstrøm, der er ansat på korpskontoret som grafisk designer.

Vælg hvem du er

Når du kommer ind på forsiden, skal du vælge hvilken indgang, du vil gå ind ad. Er du kommende forældre, skal du nok vælge BLIV SPEJDER. Er du spejder, vil du finde alt til dig under SPEJDER, og er du forældre, leder eller arbejder med gruppeledelse, vælger du én af de andre menuer.

Vi har forsøgt at samle det, der interesserer netop dig, under de forskellige indgange. Vi håber, I kan lide, hvad I ser, og at I finder, hvad I skal bruge. Finder I døde links, eller har I input, er I meget velkomme til at skrive til os på kommunikation@kfumspejderne.dk

Mange spejderhilsner fra
Kommunikationstemaet

Læs også

Menu