Vi går Grazat med julehygge

Et nyt Grazat er kommet ud til gruppens bæver og ulve. Denne gang kommer vi i julestemning med pebernøddeopskrift og kravlenisser.

Grazat 04 2022
Foto: Sara Lil-Jane Pedersen

Så er der landet en pakke med Grazat til gruppens bævere og ulve. Denne gang skruer vi helt op for julehyggen med en nem pebernøddeopskrift samt pebernøddelege som du kan lege med de færdige pebernødder. Du kan også læse en artikel om nissernes historie, vidste du fx at nisser engang blev kaldt for “vætter” ?

Du finder også opskriften på foderkugler til fuglene i haven til kolde vinter.

Gruppen der denne gang har fået besøg af Grazat-redaktionen er bæverne og ulvene i Søborg gruppe, som fortæller om hvad de laver til spejder og hvorfor de syntes det er fedt at gå til spejder.

På bagsiden kan du finde spejderkravlenisser, som I kan klippe ud og hænge op i spejderhytten eller hjemme.

Læs selv

Har du selv lyst til at læse Grazat kan du finde magasinet her

I tvivl om, hvordan gruppen får Grazat?

Grazat sendes til den/de personer, som gruppen har valgt som bladmodtagere. Det er derfor ekstra vigtigt at deres adresse er rigtig i Medlemsservice, ligesom der skal være både mobilnummer og mail på vedkommende, da vedkommende får en besked om, hvor pakken skal hentes, hvis ikke den kan afleveres på adressen. Hvis I ikke modtager Grazat eller er i tvivl om, hvem det sendes til, så kan I altid tjekke, hvem der er jeres bladmodtager af Grazat i Medlemsservice. 

,

Læs også

Menu