Online spørgetime om den nye Ulvefakta

Er du ulveleder eller bare interesseret i hvordan, den nye Ulvefakta kommer til at udforme sig, så kom til online spørgetime den 23. november.

Ulvefakta
Foto: Sara Lil-Jane Pedersen

Vores allesammens ‘Ulvefakta’ trænger til opdatering. Den har efterhånden 14 år på bagen, og kommunikationstemaet med GEÅ-Kommunikation, Sara, i spidsen vil lave en ny og tidsrelevant udgave. Til det har vi brug for jeres gode input og tanker til, hvordan vi i fællesskab får lavet en udgave til ulveungerne, som kan bruges i det daglige spejderarbejde. 

Er du ulveleder, assistent eller bare interesseret i, hvordan den nye Ulvefakta skal se ud – så log på spørgetimen onsdag den 23. november fra klokken 18:00 til 20:00. Her kan du høre om konceptet bag og komme med input og idéer. 

Vi glæder os til at høre alle jeres gode idéer!

Link til møde finder du her: meet.google.com/frz-qcyb-zqx

Spejderhilsen

Sara, GEÅ Kommunikation
Mail: sara.pedersen@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu