Vær med til at forme Go Global 2023

The Danish Scout Council og Pigespejdernes Fællesråd Danmark søger i øjeblikket medlemmer til teamet bag det nordiske event.

Foto: Christian Blom-Bloch

Vil du være med til at holde et event, der forbinder unge spejdere på tværs af de nordiske lande og giver deltagerne et stærkt netværk samt redskaber til at forme fremtidens internationale spejderarbejde? Så er det nu, du skal melde dig!

Go Global er et nordisk event, der henvender sig til unge spejdere i alderen 18-30 år. Eventet er en del af aktivitetsplanen for det nordiske samarbejde, der blev vedtaget på den nordiske spejderkonference i 2021.

Eventet skal holdes i Danmark i efteråret 2023, og i spidsen for planlægningen og afholdelsen skal der bruges et team bestående af 4-5 medlemmer. Eventet har til formål at styrke deltagernes internationale netværk på tværs af de nordiske lande og udvide deres kendskab til det internationale spejderarbejde. Der vil være rig mulighed for at sætte sit præg på indhold og planlægning af eventet. 

Alle over 21 år kan søge om at blive en del af teamet, men det er en fordel at have nogle af de følgende kompetencer:

  • Kendskab til nordisk og/eller internationalt spejderarbejde
  • Erfaring med afholdelse af kurser for unge
  • Har en god sprogforståelse for skandinavisk og engelsk
  • Erfaring med budget og regnskab.

Ansøgningsfrist er 25. november 2022

Du skal forvente, at planlægningsprocessen kommer til at tage noget tid, men du har selv mulighed for at forme og tilpasse hele forløbet sammen med de øvrige medlemmer i teamet. Det er muligt at søge om at blive en del af planlægningsteam både som individ og gruppe, fx hvis I er en gruppe venner, der gerne vil lave eventet sammen.

Hvis du er interesseret, så skal du sende en kort motiveret ansøgning til wosmic@scouts.dk senest d. 25. november, hvor du fortæller lidt om dig selv, din spejdererfaring, og hvorfor du gerne vil være en del af teamet, der skal afholde Go Global næste år.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs også

Menu