Rovercup: Rovernes turneing

Vil du gerne have et større netværk blandt rovere i Danmark og vil du samtidig gerne vise at din klan er Danmarks bedste, så er Rovercup lige hvad I leder efter.

Foto: Johny Kristensen

Rovercup staben er netop nu i gang med at planlægge den fedeste turnering for rovere, og din klan har mulighed for at deltage. Udover at Rovercup skal finde Danmarks bedste klan, så skal Rovercup også være med til at skabe et større netværk roverne imellem. Derfor er Rovercup en decentral turnering hvor de indledende runder finder sted ude i jeres egne grupper på tidspunkter, som I selv aftaler de konkurrerende klaner imellem.

Vi ved at alle rovere drømmer om at konkurrere mod andre i udfordring som er lidt gakket, anderledes eller direkte mærkelig. Derfor vil det under de indledende runder være klanerne selv, som bestemmer hvad der skal konkurreres i, så det kun er fantasien, der sætter begrænsningerne. Hvis I skulle være så heldige at gå hele vejen til finalen, så lover vi i staben, at der venter et brag af en finale med alverdens forskellige udfordringer.

Sådan kommer du med

Lyder det som noget for dig, og skal din klan være med i turneringen, så se mere og tilmeld klanen på Medlemsservice her
Det er også muligt at følge os på Facebook her, hvor vi løbende vil dele opdateringer fra tuneringen.

Vi glæder os til at se jer
Rovercup staben

null

Rovercup 2022/2023

Turneringen bliver skudt i gang 1. november 2022, hvor første runde starter. Herefter vil de indledende runder løbe hen over vinteren 2022/23 og foråret 2023. Hele turneringen vil blive afsluttet med et brag af en finale i sommeren 2023, hvor vinderne af de indledende runder vil samles på et af de grønne centre, for at finde den sejeste og mest alsidige klan i Danmark.

, ,

Læs også

Menu