Hvorfor er du KFUM-Spejder?

KFUM-Spejdernes nuværende formålsparagraf stammer fra 1972. Ved sidste landsmøde blev det besluttet at undersøge behovet for en opdatering af KFUM-Spejdernes formål.

Uniform KFUM-Spejderne
Foto: Morten Vind-Visby

Ved sidste landsmøde blev hovedbestyrelsen pålagt at afdække behovet for en opdatering af KFUM-Spejdernes § 3-4, der indeholder formål og arbejdsform. Derfor skal deltagerne på det kommende landsmøde om få uger på lagkageløb for at finde essensen af at være spejder hos KFUM-Spejderne. 

Lagkageløb

Hver patrulje skal skabe deres egen lagkage – en såkaldt Landsmødelagkage. Den kan desværre ikke spises som på et klassisk lagkageløb. I stedet skabes lagkager af papir, som blive et billede på patruljernes bud på koncentrationen af KFUM-Spejdernes arbejde anno 2022.

Bliv set på landsmødet

Skal du med på landsmødet? Det er nemlig muligt at lave reklame for diverse spejderaktiviteter – nationalt som internationalt. Hensigten er at begrænse papirforbruget, så vidt det er muligt. Du kan her læse mere om, hvordan dette kommer til at foregå på: landsmoede.dk/praktisk/bliv-set-paa-lm/

Ønsker du at stille op til hovedbestyrelsen? 

Kandidaterne til den kommende hovedbestyrelse bliver i skrivende stund flere og flere. Vil du være blandt kandidater til den kommende hovedbestyrelse, og alt hvad dette indebære som fx processen om vores formålsparagraffer, så er det muligt at stille op til  hovedbestyrelsen indtil søndag den 18. september kl. 8.30. Læs mere her: landsmoede.dk/kandidater/saadan-stiller-du-op/ 

Ny på landsmødet 

Hvis du stadig er i tvivl og har lidt svært ved at begribe, hvad det hele går ud på, har vi lavet en vejledning til nye deltager på landsmødet. Den finder du her: landsmoede.dk/ny-paa-landsmoedet-2022/

Vigtige datoer og andre aktiviteter 

Vi glæder os til at se jer den 16.-18. september på Houens Odde Spejdercenter.

Mange hilsner landsmødepatruljen.

, , ,

Læs også

Menu