Spejdernes Lejr 2022 fejrede fællesskabet

En intens uge på Nordens største spejderlejr for børn og unge, Spejdernes Lejr 2022, er slut. Ugen har budt på aktiviteter, fællesskab og nye oplevelser for de mange deltagere. Se billeder her.

Foto: Timmi Bjørnestad Nielsen

Imponerende 32.000 spejdere fra 52 lande var samlet til åbningslejrbål lørdag aften. Her var der underholdning for både store og små.

Foto: Johny Kristensen

Amfi-scenen dannede ramme om to gudstjenester under åben himmel søndag.

Foto: Maja Kongegaard

Seest gruppe fik royalt besøg, da H.K.H Prinsesse Benedikte besøgte Spejdernes Lejr.

Foto: Frederik Kehlet

KFUM-Spejderne i Kaløvig gruppe fik i løbet af ugen besøg af kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen. Hun deltog i fællesskabet over lejrbålet til frokost.

Foto: Tomas Vahlkvist

Hedeland Naturpark har tidligere været Danmarks største grusgrav, men er i dag et 15km2 rekreativt naturområde. Det blev udnyttet til fulde, da Total Portal Dag gennemførte et dagsløb for 8.000 spejdere i alderen 12-16 år torsdag.

Foto: Jakob Fredegaard Hansen

Lejrpladserne var en hel udstilling af sprejderfærdigheder. Fx havde Højby gruppe ved Odense pioneret nogle flotte og funktionelle platforme til deres telte.

Foto: Maj-Britt Nielsen

Muskelsvindfonden besøgte Esbjerg gruppe sammen med Victor og William, da fysisk handicap ikke er en hindring for at deltage i spejderlivet.

Foto: Bjarne Fich

Til tonerne af “nu flyver mørkets fugle ud”, blev der knyttet bånd blandt ved afslutningslejrbålet på Spejdernes Lejr 2022. Under lejren er der blevet lagt ikke mindre end 200.000 arbejdstimer fra de frivillige.
Foto: Anders Kongsted

, , , , , , , ,

Læs også

Menu