Tekster til omtale af årets BUSK-gudstjenester klar

Årets BUSK-materiale handler om tilgivelse og er snart klar. Allerede nu er illustrationer og tekst-forslag til kirkebladet, hjemmesiden m.v. klar, så I kan annoncere begivenheden.

Illustration fra BUSK-materiale 2021

BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke. BUSK er indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer, for at sætte fokus på børn og unge i kirken. Bag BUSK-udvalget står KFUM-Spejderne i Danmark, KFUM OG KFUK i Danmark, De grønne pigespejdere, FDF samt KFUMS Idrætsforbund.
BUSK-dagen afholdes hvert år den sidste søndag i oktober. Dagen kan bruges til at styrke samarbejdet imellem de forskellige organisationer i sognet og vise, at selvom vi i det daglige arbejder hver for sig, så arbejder vi sammen i kirken. 

Vil I være med?

Alle grupper har mulighed for at markere BUSK-dagen, som kan foregå på mange måder. Gudstjenesten kan være en afslutning på en weekendtur, man kan lave fællespisning efter gudstjenesten, man kan lave aktiviteter for hele familien om eftermiddagen. Besøg jeres lokale præst og lad sammen fantasien få frit løb!

BUSK-dagen falder i 2021 den 31. oktober. Temaet for årets materiale til BUSK-gudstjenesten er: Kan du tilgive?

Er I interesserede i at være med, så kan I læse mere på hjemmesiden for BUSK her, hvor materialet også kommer.

Find illustrationer og foromtale til brug i kirkebladet m.v. her

Få svar på spørgsmål

Er du i tvivl om, hvordan I kommer i gang med at bruge materialet? Måske det er første gang I skal bruge det? Eller har du andre spørgsmål? Så er du velkommen til at skrive en mail til
helenedrejer@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu