Ta’ på Naturløb i dit lokalområde

Naturløb består af poster med vaskeægte spejderudfordringer for hele familien.

Naturløbet er et arrangement for hele familien, som viser naturen og den konstante forandring den er i, men som vi sjældent opdager.

Derfor har KFUM-Spejderne i samarbejde med jem & fix taget initiativ til et naturløb for børn og voksne i netop dit lokalområde. Løbet består af en række poster med udfordringer, som skal løses på bedste spejdermanér. Som en del af løbet er der en gratis goodiebag til de første. Du kan hente din egen goodiebag hos din lokale spejdergruppe som afholder Naturløb. I goodiebagen finder du bl.a. et sejt gør det selv-klistermærke og materialer til at bygge din helt egen figur.

OBS: Goodiebagen er ikke nødvendig for at være med i løbet. Den kan også afhentes efter, I har været afsted. Så længe lager haves.

Du kan tage på Naturløb i disse byer

  • Borup
  • Dybbøl
  • Lynge
  • Skive
  • Skodborg
  • Svenstrup
  • Sydhavnen
  • Vissenbjerg

Du kan tage afsted, når det passer dig. Posterne er frit tilgængelige i naturen, og alle kan være med. Du kan gå fra den ene post til den næste, eller du kan tage en post eller to pr. tur. Det er helt op til dig. Posterne ligger i gå-afstand til hinanden og, tager du dem alle, varer løbet en times tid.

Læs mere om løbet

Skynd dig ind på www.jemogfix.dk/naturloeb og se, hvor du kan finde goodiebags og poster i dit lokalområde. Her finder du også vejledninger til flere naturvenlige byggeprojekter til børn.

I kan tage afsted på Naturløbet frem til den 22. juni. 

Om samarbejdet mellem KFUM-Spejderne og jem & fix

Samarbejdet mellem KFUM-Spejderne og jem & fix bygger i høj grad på fælles interesse om at skabe, bygge og bruge vores hænder. Disse fælles interesser skal sikre, at der i lokalsamfundene i Danmark bliver tænkt kreativt, bygget nyt og fokuseret på den vilde natur. Derfor blev vi i 2015 enige om at indgå et partnerskab under mottoet ‘Sammen bygger vi lokalsamfund’. 

I samarbejdet mellem jem & fix og KFUM-Spejderne i Danmark ønsker vi at gøre noget sammen. Med mere end 450 KFUM-Spejdergrupper og over 120 jem & fix-butikker kan vi sammen bygge samfund – helt lokalt. Formålet med samarbejdet er at skabe de bedste rammer for kreative og meningsfulde aktiviteter for børn og unge, og deres familier.

Læs også

Menu