Tag dine spejdere med på opdagelse i nattetimerne

Elsker du at nyde stjernerne og høre, hvor meget liv der kan være på de sene nattetimer? Så del oplevelsen med dine spejdere på årets Nat i Naturen-arrangement.

Foto: Jacob Fredegaard Hansen

Den 7.-8. maj løber Nat i Naturen af stablen. Du og din gruppe kan være med til at skabe en helt unik oplevelse for jeres spejdere og hvis I har lyst, andre interesserede i jeres lokalområde.

Nat i Naturen er en del af projektet Vores Natur, og du og din gruppe har mulighed for at forme en spændende oplevelse, hvor kun fantasien sætter grænser.

For eksempel kan I tage på stjernevandring, hvis vejret tillader det. I kan gå på udkig efter natteaktive dyr i den nærmeste skov eller lave et refleksløb i mørket. Der er mange muligheder, og det eneste vigtige mål er, at spejderne tager hjem fra arrangementet med nye indtryk fra en nat i naturen og har lyst til at prøve at gøre det igen, måske endda for sig selv.

Der er udviklet et hæfte med gode idéer, som kan findes her, og når I er klar til at invitere deltagerne, vil det være det muligt at downloade PR-materiale på Vores Naturs hjemmeside.

Læs mere om, hvordan du opretter en aktivitet her.

Læs også

Menu