Ny podcast om spejdermetoden

I en lang række af podcasts om Spejderliv er der nu også en podcast om spejdermetoden. Læs mere her og lyt.

Spejderliv: Podcast om spejdermetoden Som før skrevet her på kfumspejderne.dk har folkene bag bogen Spejderliv lavet en længere række med podcasts, hvor der er tid og mulighed for at gå i dybden med et enkelt emne ad gangen.

#19

Som nummer 19 i rækken har de udgivet en podcast med titlen Spejdermetoden.

Det der gør spejder – til Spejder – er MÅDEN det gøres på. Det kan være, at man kun kan se bål, mærker og snobrød – men der ligger en særlig pædagogisk metode bagved. Mange kender nok de overordnede principper – men der ligger faktisk 8 punkter bag metoden.

Du finder podcasten her: https://www.spreaker.com/user/spejderliv/spejdermetoden

Er du nysgerrig på Spejderliv og alle de andre podcast, kan du se mere på Spejderlivs egen facebook-side: www.facebook.com/spejderlivpodcast .

Læs også

Menu