Naturløb: 8 grupper afholder Naturløb rundt om i landet

I år startede KFUM-Spejderne og jem & fix samarbejdet, et nyt initiativ, ved navn Naturløbet. I otte forskellige byer rundt om i landet blev der afholdt kick-off event i maj, men der er stadig mulighed for at tage på løbet frem til juni.

Foto: KFUM-Spejderne

Naturløb: 8 grupper afholder Naturløb rundt om i landet Søndag den 9. maj 2021 blev der afholdt kick-off arrangementer hos de otte KFUM-Spejdergrupper, der rundt i landet afvikler et forårs-Naturløb i samarbejde med jem & fix. Arrangementet bød på goodiebags til de fremmødte, som blandt andet indeholdte en byg-selv-figur, der kunne bygges enten hos spejderne eller hjemme.

Derudover blev der tændt op for bålet, hvor der blev lavet alt fra pandekager til popcorn og hygget i løbet af dagen.

Stort fremmøde og masser af Goodiebags blev uddelt

Langt over 200 børn og voksne kom forbi spejdergrupperne til arrangementerne, og alle fik sig store naturoplevelser i deres lokalområde. Sidenhen har der været mange familier forbi og prøve løbene.

I alt blev der hos de 8 spejdergrupper uddelt 115 goodiebags til kick-off arrangementet og de efterfølgende dage.

I kan stadig nå at prøve naturløbet

Nåede I ikke være med den 9. maj? Bare rolig. I kan tage afsted på Naturløbet frem til den 22. juni. Når I deltager i Naturløbet, kan I hente gratis goodiebags med materialer fra jem & fix til at bygge jeres egen ”gør-det-selv”-figur. (Så længe lager haves).

Naturløbet består af en række poster med sjove opgaver, som skal løses på bedste spejdermanér. Du kan gå fra den ene post til den næste, eller du kan tage en post eller to pr. tur. Det er helt op til dig. Alle posterne ligger i gåafstand til hinanden, og tager du dem alle, varer løbet en times tid.

Læs mere om Naturløbet, og find det løb, der er nærmest jer. Her kan også findes kort over posterne på de enkelte naturløb:
www.jemogfix.dk/naturloeb

Læs også

Menu