Familieklub hos KFUM-spejderne – derfor

Du skal acceptere markedføringscookies for at se videoen. Klik her. Familieklub hos KFUM-spejdern

Du skal acceptere markedføringscookies for at se videoen. Klik her.

Familieklub hos KFUM-spejderne – derfor Ved at indgå i projektet Hele Danmarks Familieklub rækker spejdergruppen ud til børnefamilier i lokalområdet, der ønsker netværk, fællesskaber og succes-oplevelser.

Steffen Klemmensen, leder i Kaløvig gruppens familiespejderenhed og frivillig i Hele Danmarks Familieklub, ser tydeligt fordelen ved koblingen mellem spejdergruppen og Hele Danmarks Familieklub – se mere i denne video.

Kaløvig gruppen har stor succes med at afholde Hele Danmarks Familieklub samtidigt med familiespejder og dermed lave en blød introduktion til spejderarbejdet, som for nogle godt kan virke uhåndgribeligt. Brobygningen til spejdergruppen opstår, når enten hele familien eller børnene efter de gode oplevelser i familieklubben efterspørger endnu mere af fællesskabet og bliver meldt ind som regulære spejdere.

Vi starter hele tiden nye familieklubber – vil I nå at være med?

Alle spejdergrupper kan deltage i Hele Danmarks Familieklub og dermed understøtte strategien om at række ud og rykke verden med vilje.

For yderligere information kontakt venligst projektmedarbejder Julie Spindler på mail: juliejensenspindler@kfumspejderne.dk eller tlf.: 2055 1183.
Læs mere på heledanmarksfamilieklub.dk

Læs også

Menu