Ugens gode historie: Vækst giver ny juniorgruppe

Hele 81 årsstjerner kunne KFUM-Spejderne i Ulstrup dele ud på gruppens sommerafslutning. Faktisk er der så godt gang i tilgangen, at gruppen efter ferien etablerer en junior-gruppe

Foto: Jenni Christiansen

Med uddelingen af hele 81 årsstjerner ved gruppens sommerafslutning kunne Ulstrup gruppe meget konkret se den store tilslutning, som gruppen har oplevet den seneste tid – corona til trods.

Faktisk har fremgangen været så markant, at gruppen har besluttet at åbne en juniorgruppe efter sommerferien. Det fortæller kommende juniorleder Mikael Bech Kristensen.

”Tidligere har ulvene fortsat som ulve et år længere, og så er de rykket direkte op til de store spejdere et år tidligere, fordi vi ikke havde en juniorgruppe. Men der kunne vi se, at nogle synes det var kedeligt at være ulve, og andre synes de andre spejdere var lige store nok, når de selv rykkede op, så derfor faldt de nemmere fra”.

Med etableringen af juniorgruppen lukkes det gab, der tidligere har været mellem ulve og de store spejdere. Mikael Kristensen forventer, at der vil være 20 børn i den nye juniorgruppe. Og en af de ting, som de nye juniorer fast vil møde er KFUM-spejdernes sangbog, da ”fællessang skaber fællesskab”, som Mikael Kristensen formulerer det.

Bæver-leder søges

Gruppen på 20 bævere forventes også at vokse yderligere efter sommerferien, fortæller Annemette Fabritius, som har været bæverleder siden 2016. Hun leder derfor p.t. sammen med sin medleder efter endnu en bæverleder, da de allerede nu ved, at der vil være 8-9 flere bævere efter sommerferien.

Så hvis der går en gruppeløs bæverleder rundt tæt på Ulstrup, som ligger mellem Randers og Bjerringbro, er man velkommen til at kontakte gruppen. Besøg deres facebookside her

, ,

Læs også

Menu