Ugens gode historie: Stor fremgang i medlemstal blev fejret i Esbjerg

KFUM 4. Esbjerg Gruppe fejrede gruppens store fremgang ved årets traditionsrige sommerfest.

Under hele coronaperioden har KFUM 4. Esbjerg Gruppe oplevet en fantastisk fremgang og efterspørgsel efter udeaktiviteter.

Gruppens medlemstal er steget stort for især Bævere, Ulve og Familiespejdere, og de seneste års tal viser en medlemsfremgang på flere hundrede procent. Lige nu er der faktisk venteliste for Bævere og Ulve, men efter sommerferien er der heldigvis igen mulighed for tilmelding.

Fremgang fejret

KFUM 4. Esbjerg Gruppe havde midt i juni inviteret alle nye og gamle medlemmer til det traditionsrige Griseri og sommerfest med helstegt pattegris som afslutning på en fantastisk spejdersæson. Trods corona var der en fantastisk tilslutning til festen med 100 tilmeldte for medlemmer og deres familier.  

Der blev pioneret en flot indgangsportal, lavet masser af aktiviteter, spejderne fik overrakt deres nyerhvervede mærker, og eftermiddagen stod på generalforsamling. Der blev tændt op i grillen fra morgenstunden, hvor to hele grise blev sat over. Spejderne passede godt på dem hele dagen. Arrangementet blev nydt i de store festtelte på plænen på SpejderCenter Esbjerg. Samtidig var der åbent i gruppens indendørs klatrehal, hvor spejdere og familiemedlemmer kunne blive udfordret i klatring op til 10 meters højde.

Aftenen stod på lejrbål og bålhygge, hvor der blev grillet skumfiduser, og forældrene hyggede i de store festetelte. Der var overnattende spejdere og forældre, som havde sat egne telte op.

Øget interesse for udeliv

På generalforsamlingen blev der fortalt om årets gang, og gruppeleder Carsten Villadsen berettede om den positive fremgang for gruppen især her i corona-perioden. Interessen for ude-og naturliv er steget markant, og det kan tydelig mærkes for gruppens vedkommende. Den øgede interesse har betydet, at gruppen har været nødt til at stoppe optaget af nye Bævere og Ulve, fordi lederstaben ikke har kunnet klare flere medlemmer. Efter sommerferien rykker nogle op på større hold, og derfor kan de igen tage nye medlemmer ind. Gruppen har dog et ektsraordinært stort behov for ekstra ledere, så hvis der er nogle som går med tanken om at lave sjove aktiviteter med børn og unge, så er de meget velkomne til at kontakte gruppen! Se mere på gruppens hjemmeside her

‘Corona har været skidt for meget og mange, men det har været lige omvendt for vores spejdergruppe’, lyder det fra gruppen.

, ,

Læs også

Menu