Lån KFUM-Spejdernes Instagram

Vil I gerne vise jeres fede aktiviteter frem til andre spejdere? Så lav en take-over på vores Instagram.

Foto: Johan Stauner Bill

Vi elsker at følge med I, hvad I laver ude i grupperne, og vi vil gerne hjælpe grupperne til at nå ud til andre grupper. Hvis I ønsker at vise, hvordan I holder spejder i jeres gruppe, kan I låne korpsets Instagramprofil.

Det kan være en takeover på jeres ugentlige spejdermøde, hvor jeres spejdergruppe laver fede bålaktiviteter, tager en tur i den lokale skov eller park eller andre sjove aktiviteter. Vi også rigtig gerne se, når I tager på ture, holder fællesspisning og hvad I ellers kan finde på.

Hvis I har lyst til at booke en dag, skriver I bare til kommunikation@kfumspejderne.dk med navn på gruppen samt hvilken datoer og tid, I kunne tænke jer at lave takeover på. Så kvitterer vi med logininformationer og en lille guide til overtagelsen. I kan også læse retningslinjerne for at låne KFUM-Spejdernes Instagram her.

Tag @kfumspejderne på Instagram og bliv delt

En anden mulighed for at inspirere spejdere i Danmark er ved at tagge @kfumspejderne på Instagram. Så deler vi jeres opslag på korpsets profil. Dette kræver jeres egen profil på Instagram. Vi glæder os til at dele de spændende ting, der sker hos netop jer.

Læs også

Menu