Ulve synger

Uniformen

Alt du skal vide om uniformen

Foto: Maj-Britt Nielsen

Foto: Frederik Dahl Kehlet

Om uniformen

Når vi går i vores spejderuniform, er det blandt andet for at symbolisere, at vi er en del af et større fællesskab, der bærer en uniform magen til vores egen. Ved KFUM-Spejderne består uniformen af den grønne skjorte og det røde tørklæde, og vi har den på, når vi er til det ugentlige møde i spejderhytten, på ture, til arrangementer uden for spejderhytten samt til andagter og gudstjenester.

Vores uniform fås i fire udgaver: En børnemodel, en figursyet kvindemodel, en figursyet herremodel og en unisex-model til voksne, der er helt lige i snittet. Alle modellerne består af en uniformsskjorte og en fleece. Fleecen kan lynes på, når det er koldt, og af igen når solen skinner.

Der også to officielle uniformstørklæder: Et klassisk, rødt, trekantet tørklæde med grafik fra vores logo, som kommer i to størrelser. Udover det, er der et stort, vævet, rødt tørklæde med kvaster. Begge tørklæder er til både drenge og piger i alle aldre.

Alt til uniformen kan købes hos Eventyrsport. Husk at du som medlem af KFUM-Spejderne kan få 10% rabat. Brug koden “KFUM10” på hjemmesiden, eller fortæl i butikken, hvilken gruppe, du er medlem af.

Uniformsvejledning

KFUM-Spejderne har redesignet alle basismærker til uniformen. Det gælder alt fra gruppenavn og enhedsmærker til kursusmærker. 
Derfor behøver du ikke flytte nogle af dine gamle mærker over pĂĄ din nye uniform, nĂĄr du fĂĄr den. For der kommer en masse nye mærker. 

I denne uniformsvejledning kan du blandt andet se, hvor du kan placere mærkerne pĂĄ din nye uniform. Der er ogsĂĄ vejledning til, hvordan du officielt kan bære din uniform. Vejledningen kan du se her.

Menu