Mød en spejder

Foto: Frederik Kehlet

Der er mange gode grunde til at blive spejder. Her kan du høre spejdere i forskellige aldre fortælle, hvad de synes er det bedste ved at være spejder. Måske er det også noget for dit barn eller dig selv?

Det laver man som bæver

Mød Ida på 7 år, som er bæver i Søborg gruppe. Hun fortæller her, hvad hun lærer til spejder og viser, hvordan hun laver et råbåndsknob.

To ulvevenner fortæller

Nye venner, mærker og lejroplevelser er noget af det, Adam og Emilie synes er det sjove ved at gå til spejder. Hør dem fortælle om det her.

Malou, tropspejder

Her kan du møde Malou som er tropspejder hos KFUM-Spejderne, som fortæller hvad de laver til spejdermøder og hvorfor hun syntes andre skal være spejder.

Sofie, senior

På Spejdernes lejr mødte vi Sofie, som er senior spejder. Sofie har været spejder i 10 år. Hør hvorfor hun syntes spejder er fedt.

Rover med oplevelser i rygsækken

Efter 12 år som spejder, har Ida fra Kaløvig gruppe oplevet rigtig meget. Hør hende fortælle om det unikke fællesskab, som spejder er for hende.

Frivillig leder med noget på hjerte

Nicolaj er spejderleder i Kaløvig gruppe. De ugentlige spejdermøder er hans fristed og hans legeplads. Han bliver drevet af at lære børnene nogle almendannende færdigheder.

Menu