Slurp er en sjov icebreaker, hvor deltagerne kommer tættere på hinanden.

Slurp! er en sjov leg uden vindere, alle er tabere. Det er en leg, man kan komme i gang med meget spontant nræsten ovealt.
I Slurp! skal man forestille sig, at ens krop en fuldstændig smurt ind i lim. Den, der starter legen, starter med at slurpe en anden. Det foregår ved at man siger Slurp! (Ikke som det staves, men lidt ligesom hvis man suger noget flydende fra en ske ind i munden. Tungen må gerne komme ud af munden), og så rører man ved den anden person et eller andet sted (det er lige meget hvor, men man skal selvfølgelig ikke gøre det et sted, hvor personen ikke vil have det), med en arm, en fod, et knæ, enden eller hvad man nu har lyst til (Tungen er også set, men det er knapt så charmerende i øret, og det er svært at sige slurp med tungen ud af munden).

Når man rører en anden et sted, hænger man sammen, og man må ikke slippe, før legen er slut. Den, der er blevet slurpet, fortsætter med at slurpe tilbage eller slurpe en ny. Legen slutter, når patruljen vælter eller ikke kan slurpe mere.

Lavet af
Nielse
Deltagere
3
–
9

Flere aktiviteter

Menu