Foto: Lasse Mørch
24-06-2018
Find et tema og planlæg et natløb ud fra det. Overvej hvad for nogle elementer af natløb i vil have med

Planlæg et natløb

Planlæg et natløb for andre i gruppen ud fra en fantasiramme, som I selv bestemmer og kender godt. Det kan give mening at genbesøge fantasirammen sammen, så I er enige om dens elementer, inden I for alvor går i gang med planlægning.

Afklar som en del af planlægningen, hvilke roller de enkelte af patruljens medlemmer har.

Brainstorm omkring koncerteret af jeres natløb. Hvordan bruger i mørket. Skal det være skræmmende eller uhyggeligt. Skal mørket give en anden stemning til natløbet. Er det spejdernes træthed eller mentale tilstand som er interessant om natten. Hvordan vil jeres løb være anderledes om dagen.

I kan med fordel bruge den lange roller af brainstormværktøjer, der ligger i mærket "Idémaskinen", som I finder i aktivitetsdatabasen. Der er også planlægningsværktøjer i Paletten Håndbogen, som skal hjælpe med at strukturere processen.

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Enheder

Deltagere

Min. 2

Max. 10