Lego-bygge-stafet

I denne aktivitet skal deltagerne prøve at bygge en bestemt LEGO-figur, som arrangøren af stafetten har lavet på forhånd. Holdene må ikke se LEGO-figuren før legens start!

Før startskuddet er gået i gang, skal deltagerne deles op i 2 hold. Derefter skal hvert hold stille sig op på en række så langt fra den bestemte LEGO-figur, at de ikke kan se alle figurens detaljer med det blotte øje.

Opgaven lyder på, at holdene skal bygge en tilsvarende figur med de løse legoklodser, hvert hold har liggende ved siden af original-figuren. Holdets klodser er magen til de klodser original-figuren er lavet af.

En deltager pr. hold løber op til figuren ad gangen. Oppe ved originalfiguren tager deltageren én brik og løber ned igen til resten af holdet.

NĂĄr en deltager er kommet tilbage til sit hold og har placeret sin klods pĂĄ den figur, de er i gang med at bygge, mĂĄ den ikke fjernes igen fra den figur, holdet er ved at lave.

Man kan enten dyste om hvem der først bliver færdig med at bygge kopi-figuren, eller hvem som har den mest vellignende figur i forhold til originalen (her er det en god ide at sætte en stressende tidsramme på f.eks. 5 min.)

Lavet af
Nielse
Deltagere
4
–
30
UdviklingsomrĂĄder
Fysisk
Intellektuelt
Socialt
Mærker

Flere aktiviteter

Menu