Til de kolde vinteraftener er det hyggeligt med lidt til den søde tand i patruljen. Her kommer et forslag til, hvordan I kan lave chokoladefondue på Trangia.

Ingredienser:

  • 200 g mørk chokolade
  • 1 dl fløde
  • 0.5 dl mælk
  • Lidt vaniljestang
  • Lidt revet appelsinskal
  • Friske frugter

Udover ingredienserne skal I bruge en Trangia og almindeligt køkkenudstyr.

Fremgangsmåde:

– Skær chokoladen i mange små stykker. Tænd derefter Trangiaen.

– Kom mælk, fløde, vanilje samt appelsin skal i en gryde og varm det.

– Tilsæt nu chokoladen og pisk, indtil den er fuldstændigt smeltet. Smag evt. til med ekstra chokolade.

Skru derefter ned for Trangiaen, så gryden ikke får for meget varme.

Skær frugten i passende stykker.

Brug nu en gaffel til at dyppe frugten i fonduen, og så er der serveret!

Lavet af
Rolandposten
Tid
15 – 90 min
Deltagere
2
Udviklingsområder
Socialt

Flere aktiviteter

Menu